Alla inlägg under april 2009

Av Caroline Jakobsson - 12 april 2009 19:56

Nu ska jag bättra mig med skrivandet.


Sista tiden har det varit mkt runt omkring då jag jobbar med tre saker samtidigt. Jag jobbar ca 50 % som gymnasielärare, vi har lite kunder på företaget samt att jag pluggar 50 % (egentligen 100, men får se vad jag hinner). Puuuh.


Hur som helst så drog vi till Bruks efter jobbet i torsdags jag, Andreas och Micke samt Gibbon (Mickes vorsteh) och Zickan (Ekitas mamma). Det blev 3 dagar på fjället i finfint väder med träning på ripor. Very nice!


Fre: 6 tim och 15 min på fjället med turskidor

Lör: 4 tim och 30 min på fjället + 1 tim löpning efteråt

Sön: 1 tim och 10 min på fjället (skaren höll ej ett dugg vare sig för hundarna eller för oss förare) + 1 tim och 40 min cykling med Bodil hemma.


Utförlig rapport för er hundintresserade kommer senare. Nedan finns bilder från vår härliga tur!

Av Caroline Jakobsson - 2 april 2009 16:56

På sön har vi, jag & Bodil, prel. bokat ett "lång"pass löpning. Med detta menas ca 2,5 timmar. Det är lite dumt att börja med så mkt längre nu när vi är ovana i början av löpsäsongen. 2 timmarspass har vi dock kört vid några tillfällen så detta blir aningen längre.


Såååå, frågan är: vill ni följa med några? Det kvinnliga könet har förtur :) Annars kör vi väl som vanligt jag & Bodil. Men bara så ni vet så sticker vi på sön.


I sommar kommer jag (och säkert också Bodil också) att köra ett 3,5 timmars som vi gjorde förra sommaren. Kanske 4 timmar också. Klarar man det är man bra härdad för fjällmarathon ni som funderar på det. Hoppas bara min kropp klarar av det utan att reagera allergiskt, för med skallen och hjärtat är det inga problems.


Nu ska fortsätta pluggas.


Bye

Av Caroline Jakobsson - 1 april 2009 13:23

Oj, det var ett tag sedan nu. Slarvat har jag gjort...


Ja, vad har hänt den sista tiden. Tränat som vanligt har jag gjort kan man väl säga och borde verkligen öka på den delen nu. Sedan har jag jobbat lite och pluggat och framtiden börjar se klarare ut även om jag är en velkuse.

Ska sätta mig ner nu och försöka staka ut en riktig träningsplanering så har jag ett hum om ev tävlingar jag kan köra samt träningen inför sommaren. På måndag börjar jag jobba ca 50 % som gymnasielärarvikarie samtidigt som jag pluggar 100 % samtidigt som jag jobbar lite, lite med företaget. Den 1 juni slutar jag lärarviket och börjar då på If djurförsäkringar (ett sommarvik som kan leda till att man får vara kvar OM man gör ett bra jobb). Till hösten blir det sedan fortsatt jobb eller plugg eller jobb och plugg. Många frågetecken här. Blir det plugg så är också frågan vad jag ska läsa...har tre alternativ och i dessa alternativ ryms också många kurslaternativ. Hoppsan, ojsan....svårt att sova när man inte vet vad det ska bli av en...Tänk om nån kunde säga åt mig vad jag ska göra.


Idag har jag sprungit 5 km test igen. Det slutade med ett nytt rekord. Nya tiden lyder 19.33 och jag kunde faktiskt fortsätta att gå direkt efter testet. Många gånger jag tagit ut mig fullständigt har jag måsta sätta mig ner. Tror jag skulle kunna pressa tiden ner mot 19.15- 19.20 med en bra dag och med att öka hastigheten tidigare. Skojsigt iaf! Enda icke- roliga, sorry Andreas, kunde inte hålla mig från att skriva ;) var att Andreas (som sprang 3000 m bredvid mig) släppte en ljudfri prupp när det var ca 1 km kvar för mig :( Alla som tävlat/tränat högpulsad någon gång vet att lukter inte är så trevliga med en mångdubblad ventilation. Till dryg- listan har förut inräknats bilavgaser, rökning från åskådare, kvinnor/män som tappat parfymflaskan över sig och nu även prupp- doft.


Nu väntar massa plugg, sen får vi se om det blir ett kort skidpass ikväll eller om jag fortsätter plugga hela kvällen. Har ju lör, sön på mig också eftersom Andreas ska vara bortrest. Förra lördagen började jag plugga runt 11.00, sedan satt jag till klockan 03.30 på natten mot söndag mer eller mindre konstant hela tiden. Puuuh vad man kan få gjort när man griper tag i saker. Vill dock inte upprepa detta även denna helg.


På bilden nedan är bilmeckarbruttan Jenny som hjälper oss med att ladda bilbatteriet efter att det dragits ur fullkomligt under helgen. Tyvärr misslyckades försöket för bilen var totaldöd... Vad jag vet har jag inte lämnat nått ljus på så antingen har bilen börjat tjuvdra eller måste jag ha kommit åt nån ljusknapp.... Ännu är bara 75 % laddat eftersom vi måste gå ut och dra upp biltajmern hela tiden. Grrr.


Presentation

Mitt företag - boka mig/oss!

Klicka här för att komma till mitt företag

- Fystester

- Personlig träning

- Träningsuppläggning/rådgivn.

- Föreläsningar

- Kost

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Vård kirurgen 2010 !

Läs här om min hemska upplevelse på Sundsvalls Sjukhus kirurgavdelning

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards