Alla inlägg den 9 januari 2009

Av Caroline Jakobsson - 9 januari 2009 12:15

Igår blev det åter igen ett fint styrkestaksintervallpass 4*4. Efter passet svidade jag om till skateutrustning och tog och åkte en 5 km skate med draghund. Dessvärre var Bookie inte alls på draghumör under detta besök så någon hjälp var inte att räkna med. Inte heller speedade hon upp när vi blev omåkt av annat hund- människa- ekipage utan hon fortsatte sitt tassande i snön. I övrigt supermysig hund att ha hemma och på promenader. Hon är så väldresserad så det känns inte som att det finns något problem. Annat med vårat vilddjur som jag har lite svårt att kontrollera under våra promenader numera när hon är mkt undermotionerad (pga rehabiliteringsperiod). Hon är på hugget hela tiden och att få henne att bli en "följare" som Cesar säger är svårt för mig. Jag får trilskas en del i början av promenaderna innan jag får henne att gå lugnt i kopplet bredvid mig/halv kropp före mig. Totalt pass igår blev 90 min.


Vallakrisen börjar nu närma sig...... Förhoppningsvis kan jag tävla på sön och då vill jag gärna ha bra fäste OCH bra glid. De två åren jag åkt Våffelrännet har det båda gångerna varit nollgradigt och jag har haft pissdåligt fäste. Ena året tog jag mig knappt uppför backarna och andra året så hade jag dåligt fäste hela tiden i början och sedan började det att frysa i så det knappt gick att ta sig framåt. Gubben som åkte före mig flyg framlänges en gång i början av en nedförsbacke alldeles framför mig.


OCH vad ser jag nu när jag går in på SMHI:s hemsida? Jo, det är nämligen så att det ska bli nollgradigt. Oj, vilken överraskning. Värre för mig är att Andreas och Andreas pappa är borta hela helgen. Det var mina två enda vallahjälps- kandidater. När det är nollgradigt så måste man ju valla på tävlingsplatsen då det är helt olika vallningar som gäller om det är +1 eller -1. Det innebär att man måste ha med sig gasol...något jag aldrig använt...jippi.... Hmmmm, valla glid gör jag imorrn men hjälp med faste skulle inte vara helt fel.


En annan sak är att jag vill be mina kära grannar att sluta sno tvättmedel av mig. Alla här i huset har sina tvättmedel på en stor bänk nere i tvättstugan. Jag brukar jämt stänga mina tvättmedelsförpackningar på ett sådant sätt så att jag kan se om någon varit där. O ja, det har dom och det saknas även tvättmedel. Jag tycker förpackningen krymper alldeles för snabbt. En liten sak att bråka om kanske, men köp för tusan eget tvättmedel att tvätta era skitiga kläder med....


Idag har jag egentligen vila, får se om jag vilar helt eller om jag kör ett kortis dragpass med Zickan (Ekitas mamma) som nyss kommit hit för att hälsa på och träna i helgen och ev tävla dragronden på måndag.  

Presentation

Mitt företag - boka mig/oss!

Klicka här för att komma till mitt företag

- Fystester

- Personlig träning

- Träningsuppläggning/rådgivn.

- Föreläsningar

- Kost

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Vård kirurgen 2010 !

Läs här om min hemska upplevelse på Sundsvalls Sjukhus kirurgavdelning

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards