Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Caroline Jakobsson - 19 januari 2009 18:03

Ni som sitter i timmar på testcykel inomhus varje vecka, fasen vad ni är duktiga! Själv tyckte jag att det var lite väl långtråkigt att sitta ensam igår i 2 tim och stirra in i en vägg. Dock går allt bara man vill så även fast jag kände för att avbryta efter 90 min så körde jag mina planerade två timmar i lugnt tempo. Annars hade jag ångrat mig stort.


Det känns ändå som att jag hellre faktiskt cyklar utomhus, även om det ibland kan vara flertalet minusgrader. Det enda jag får oroa mig för då är att att bli utskälld av någon när jag cyklar på elljusspåren vintertid. Vägar cyklar jag inte på vintern. Ni ska dock veta att jag inte cyklar på spåren om det är nysnö eller alldeles för mjuka spår. Om jag cyklar där det är dubbelspårat och cyklar i mitten när det är hårda spår så borde det inte störa en jäkel. Ändå har jag fått höra glåpord efter mig när jag cyklade förrförra vintern. Smällar man får ta.


Idag har jag gjort en sak jag tänkt göra länge länge men aldrig kommit mig för. Jag har spärrat vårt telefonnummer mot telefonförsäljare etc. Jag skojar inte när jag säger att vi minst får 3 samtal per vecka av diverse telefonförsäljare som ska sälja allt möjligt. Även fast man säger att man inte är intresserad så fortsätter vissa att prata och det gör mig verkligen galen. Fattar dom trögt?


Idag har jag vila från träningen. Skönt faktiskt. Ska snart ut på prommis med de sovande vovvarna. Imorrn blir det också provtagning på sjukhuset, som förberedelser inför mitt besök. ÄNTLIGEN har jag fått en tid.

Presentation

Mitt företag - boka mig/oss!

Klicka här för att komma till mitt företag

- Fystester

- Personlig träning

- Träningsuppläggning/rådgivn.

- Föreläsningar

- Kost

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Vård kirurgen 2010 !

Läs här om min hemska upplevelse på Sundsvalls Sjukhus kirurgavdelning

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards