Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Caroline Jakobsson - 24 juni 2009 23:15

Åter igen vilken dag. Full rulle!


Jobb fram till 17, lite socialiserande innan hemfärd och hemma 17.45 Därefter i med middag, gos och kort rastning med vovven och sedan efterlängtad träning!!!! Det blev skidgångsintervaller i Södra! Otroligt megaskönt att pressa kroppen lite igen! Dessutom verkar formen hålla i sig, fast självklart har jag tappat en del. Benen känns inte riktigt lika pigga och pulsen är betydligt högre, men sen blir man lite ringrostig på en veckas uppehåll också.


Jag körde 3 st intervaller upp för slalombacken till toppen. Nyss satt jag och kollade igenom puls och tider och faktiskt visade det sig att jag aldrig gått snabbare än idag, fastän det inte var räknat som någon riktigt snabb intervall. Superkul!!! Känslan var att jag gick över tröskeln ibland, men återhämtade mig på "platterna". Nu jäklar blev jag sporrad för fortsättningen!!! Väldigt positivt var också att benet höll för 15 min uppvärmning och 20 min nedtrappning i form av jogg/löpning. Bara hoppas det fortsätter att hålla i sig.


Efter passet har jag varit ute och lämnat Ekita hos Andreas mamma i Bergeforsen där hon ska få vara någon/några dagar. I och med mitt jobb med 30 min lunch, fint sommarväder och att Andreas (halvtidsjobbaren) är bortrest så känns det mycket bättre att göra så. Ekita mår bara bra av lite miljöombyte några dagar. I förmiddags har hon fått vara ute och springa obanat med Andreas i skogen, skönt!


I och med att jag nu kan testa börja springa så ställs morgondagens vattenintervaller in till förmån för MTB cykling. På fredag blir det sedan jogg igen nu när det förhoppningsvis fungerar.


Kanske bäst att gå och sussa eftersom jag ska möta Chanida vid Lv5 kl 06.00 Träningen innan jobbet alltså! Det är kanoners det! Efter jobbet (slutar 17) möter jag sedan upp med Bodil för lite shopping! Nått snyggt måste man ju försöka hitta till Gatufesten, för det blir så att jag kommer att gå 1 dag i år. Tidigare år har vi alltid varit iväg på tävlingar eller helt enkelt inte haft lust.


Måste nu duscha, kliva upp imorrn senast 05.30, träna i 90 min, göra mig i ordning för jobbet, fixa matlåda etc etc innan jag börjar. Puuuh!


Sen en annan sak. Alltid superkul när någon hejar på en när man kör intervaller. Idag när jag kom upp till toppen på första intervallen och pustade ut så var det en man som stod där uppe och tittade på utsikten och sa att det var bra kämpat. Sånt blir man alltid glad över! Folk idag skulle behöva vara mindra rädda att heja på och prata när de möter folk efter spåren. Eller hur Mr Andersson? ;)



Ovido - Quiz & Flashcards